پیاز یکی از گیاهان سفید و مغذی
پیاز از جمله گیاهانی است که سرشار از آنتی اکسیدانهایی به نام کورسین است. بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان ژاپنی انجام داده اند و بر خلاف باور عموم پیاز میتواند ریسک ابتلا به بسیاری بیماریها از جمله تب یونجه، اگزما و برخی حساسیتهای غذایی را کاهش دهد. با وجود این تحقیقات جدید اگر تا کنون تصور میکردید پیاز حساسیتهای بدنی شما را زیاد میکند شاید بهتر باشد دوباره امتحان کنید.
شلغم آنتی بیوتیک گیاهان سفید
شلغم یکی از گیاهان مفید و مغذی است که از گذشته تا کنون به عنوان آنتی بیوتیک طبیعی مورد توجه عموم قرار دارد. البته این تمام ماجرا نیست. شلغم با تواناییهای خود در مبارزه با انواع سرطان نیز مشهور است. به علاوه این آنتی بیوتیک گیاهی طبیعی حاوی مقدار زیادی نیترات است که وجود این نیترات ها در بدن میتواند به پایین آوردن فشار خون کمک شایانی کند.
گل کلم
گل کلم یکی از گیاهان غیر رنگی و مفید است که در خصوص مبارزه با سرطان در راس دیگر گیاهان قرار میگیرد. بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است ترکیبات گیاهی حاوی گل کلم در آزمایشگاه سبب از بین رفتن ۷۵% از سلولهای سرطانی موجود شده اند. بنابراین اگر تا کنون این گیاه سفید و مقوی را در وعدههای غذایی خود قرار نمیدادید بد نیست اکنون تجدید نظری در این رابطه داشته باشید.
سیب زمینی منبع پتاسیم گیاهان سفید
سیب زمینیها منابع غنی از پتاسیم هستند. بر اساس تحقیقات اخیر مقدار پتاسیم موجود در سیب زمینی حتی از کلم بروکلی، اسفناج و یا حتی موز هم بیشتر است. همان گونه که میدانید پتاسیم نقش مهمی در استحکام بخشی به استخوانها دارد. بنابراین اگر استخوانهای خود را دوست دارید این گیاه مغذی را به آنها هدیه کنید.
گلابی
گلابی از جمله میوههایی است که با فواید بسیار خود از خطر ابتلا به بسیاری بیماریها از جمله دیابت پیشگیری میکند. تحقیقات آزمایشگاهی حاکی از آن است که آنتی اکسیدانهای موجود در گلابی از توانایی جذب سریع هیدروکربنها در بدن جلوگیری میکنند. به علاوه این آنتی اکسیدانها کمک شایانی به تنظیم مقدار قند موجود در خون میکنند. یک میوه خوشمزه و این همه فایده؟!
سیر
سیر از دیرباز تا کنون به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی و نیروبخش در علم پزشکی کاربردهای فراوانی داشته است. در واقع میتوان گفت سیر یکی از گیاهان مفیدی است که به سادگی توانایی جایگزین شدن انواع آنتی بیوتیکها را دارد. بر اساس نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۴ بر روی فواید سیر انجام گرفته است این گیاه مغذی حتی قابلیت تاثیر بر روی باکتریهای فوق العاده مقاوم را هم دارد. بی سبب نیست که از دیرباز تاکنون در همه جهان کاربردهای خاص پزشکی خود را داشته است.